DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Jennie Abrahmson met nieuw album naar Eurosonic & Paradiso

03-01-2012

De Zweedse singer-songwriter Jennie Abrahamson – ook bekend als de “younger, more accessible Kate Bush” – komt op 23 januari met haar nieuwe album getiteld “The Sound Of Your Beating Heart”. Het album telt  een twaalftal liedjes, uiteenlopend van vrolijke en catchy popsongs tot ingetogen ballads.

Op 13 januari zal Abrahamson te zien zijn op Eurosonic (De Spieghel om 21.30 uur) en eerder die dag ook in de Coffee Company (eveneens in Groningen) voor een extra sessie, om veel werk van haar nieuwe album te presenteren. De Zweedse komt op 3 februari opnieuw naar Nederland voor een show in Paradiso.