DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Palio Superspeed Donkey niet op Noorderslag

05-01-2012

 

Palio Superspeed Donkey, de jonge veelbelovende indyrock band uit Amsterdam, kan helaas niet optreden op Eurosonic Noorderslag op 14 januari aanstaande. De band stond geprogrammeerd op het 3voor12 podium om 20u15. Zanger Sam Vermeulen lijdt sinds een paar maanden aan de ziekte van Pfeiffer. Sam hoopte half januari weer de oude te zijn, maar dit is helaas ijdele hoop.