DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Veel DVC acts op de Eurosonic/Noorderslag  luisterpaal

08-01-2012

Afgelopen dinsdag om 11.57 ging de vernieuwde website van 3voor12 in de lucht. Daarmee werd ook direct de Eurosonic/Noorderslag luisterpaal gelanceerd. Je kan nu luisteren naar het debuut van Wooden Saints of naar de albums van: You Say France & I Whistle, Baxter Dury, Eefje de Visser, James Vincent Mc Morrow, Veronica Falls, Maia Vidal en The Rumour Said Fire.