DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Eerste namen bekend voor Where The Wild Things Are

31-10-2012

Het nieuwe festival Where The Wild Things Are kondigt vandaar haar eerste namen aan. Onder andere Palio Superspeed Donkey & Mozes and the Firstborn zullen spelen tijdens deze weekender in Zeewolde. Where The Wild Things Are vind plaats op 8,9 en 10 maart en is reeds uitverkocht.