DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

DEAD CAN DANCE 24 JUNI LIVE IN HMH IN AMSTERDAM

13-11-2012

Op maandag 24 juni komt Dead Can Dance naar de Heineken Music Hall als onderdeel van hun aanstaande wereldtournee. De kaartverkoop voor dit concert begint op vrijdag 16 november om 10:00 uur.
De band heeft besloten Nederland in deze nieuwe tour ook aan te doen.
Zoals Muziek.nl over een vorig optreden schreef: ‘De avond was een heerlijke traktatie op veel soorten percussie, mooie zang en een perfecte vertolking van de muziek zoals die ooit gecomponeerd is.’

Onlangs is het nieuwe Dead Can Dance album ‘Anastasis’ (betekenis ‘wederopstanding’) uitgekomen, het eerste in zestien jaar. Lisa Gerrard en Brendan Perry brengen samen met hun uitgebreide band naast oud werk – al dan niet in een nieuw jasje – ook veel nieuw werk ten gehore tijdens dit concert. Er zijn voor dit optreden alleen zitplaatsen beschikbaar.

Kaarten zijn te verkrijgen via de bekende voorverkoopadressen van Ticketservice Nederland, online via deze link of telefonisch via 0900 - 300 1250.