DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Matthew E. White op de luisterpaal

15-11-2012

Nieuwe telg aan de DOUBLE VEE CONCERTS boom is Matthew E. White. Een super coole soul zanger.
In Amerika gaat de man al als een speer en Nederland zal zeer snel kennis met hem gaan maken.
Het album van Matthew staat nu tijdelijk op de luisterpaal van 3voor12, dus klik hier om het te luisteren.
Wil je Mr. White live aan het werk zien met een 30-koppig orkest? Klik dan hier.