DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Palio SuperSpeed Donkey's eerste EP op de luisterpaal

21-11-2012

De EP Wateramp van de band Palio SuperSpeed Donkey, is sinds vandaag te beluisteren op de luisterpaal van 3voor 12. Aanstaande vrijdag 23 november wordt de EP uitgebracht en gepresenteerd op de middelbare school van de band, het Barlaeus Gymnasium in Amsterdam. Klik hier om te lezen hoe je daar bij aanwezig kunt zijn. Palio SuperSpeed Donkey werd eerder deze maand al aangekondigd voor Noorderslag.