DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Eels in April naar Paradiso

27-11-2012

De Amerikaanse band Eels, komt op 1 april 2013 naar Paradiso in Amsterdam. Ter ere van zijn nieuwe album 'Wonderful, Glorious" welke begin februari uitkomt, heeft frontman E vandaag zijn Amerikaanse & Europese tour aangekondigd. Kaartjes zijn vanaf vrijdag 30 november hier te verkrijgen.