DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Concert Royal Republic in Effenaar uitgesteld

29-11-2012

Het concert dat de Zweedse rockband Royal Republic vanavond in de grote zaalvan Effenaar in Eindhoven zou geven, is wegens gezondheidsredenen uitgesteld naar 22 februari.

Zanger Adam leidt aan een ernstige keelinfectie en mag op dit moment zijn stem niet forceren. Het officiële statement van de band luidt als volgt:

"EINDHOVEN SHOW POSTPONEMENT
Unfortunately, we have to postpone today's show in Eindhoven.
Adam is suffering from a severe throat infection. To avoid any damage to his voice and in order to secure all remaining dates, this is the only feasible solution.
Obviously this is very disappointing for all of you, and us. However, we are certain you all agree that health comes first.
All tickets will remain valid for the new date.
Please check the Website and Facebook regularly for further updates.

Thank you for your understanding.
ROYAL REPUBLIC"

Het concert van vanavond is uitgesteld naar vrijdag 22 februari 2013. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Kijk hier voor alle informatie omtrent het concert en de nieuwe datum.