DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Gretchen Peters in Maart naar Nederland

05-11-2012

De uit de USA afkomstige Gretchen Peters komt eind maart 2013 naar Nederland. Ze zal onder andere optreden in Nijmegen, AmsterdamDen Haag en Groningen. De singer-songwriter Gretchen Peters staat bekend om haar folk/country sound. Haar nieuwste album 'Hello Cruel World' is het eerlijkste album wat ze schreef en is alom goed ontvangen.