DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Sophie Hunger kan voetballen op hoge hakken

06-11-2012

Naast een zeer begenadigd muzikant en songwriter blijkt Sophie Hunger ook fantastisch te kunnen voetballen... op hoge hakken.
Dat kan je allemaal zien in haar nieuwe clip. Klik hier om te kijken.
Aanstaande zondag (11 november) speelt Sophie Hunger in People's Place in Amsterdam. Als muzikant, niet als voetballer. Klik hier voor kaartjes.
Het nieuwe album van Sophie is nog tijdelijk te beluisteren op de luisterpaal van 3voor12. Klik hier om te luisteren.