DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Southside Johnny & the Asbury Dukes eenmaling naar Amsterdam

04-12-2012

Op vrijdag 26 april 2013, komt de Amerikaanse Singer-Songwriter Southside Johnny naar Amsterdam Paradiso. Al meer dan 35 jaar maken Southside Johnny en zijn Asbury Dukes samen muziek. Naar wat bijna een jaarlijkse traditie lijkt, keren de mannen ook nu weer terug naar de Amsterdamse poptempel. Kaarten zijn vanaf zaterdag 8 december hier te verkrijgen.