DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Nieuwe plaat Tindersticks op luisterpaal 3voor12

13-02-2012

Vanaf vandaag is de nieuwe plaat van Tindersticks te beluisteren op de luisterpaal van 3voor12. De aankondiging van Tindersticks hun negende studioalbum 'The Something Rain' ging gepaard met de video van hun nieuwe single 'Medicine'. De eenvoudig uitgespeelde melancholie door middel van zang en orkest smaakte voor de band naar meer. Tindersticks speelt 11 maart in de Melkweg Amsterdam.