DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Nieuwe plaat The Asteriods Galaxy tour nu al op luisterpaal

20-02-2012

Ondanks dat de nieuwe cd van The Asteroids Galaxy Tour pas op 27 februari uitkomt, is 'Out of Frequency' nu al te beluisteren op de luisterpaal van 3voor12. In het voorjaar komen de Denen naar Nederland om de nieuwe liedjes live ten gehore te brengen. kijk hier voor de data.