DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

James Vincent McMorrow kondigt Lowlands en Melkweg aan

22-02-2012

De succesvolle Ierse singer-songwriter James Vincent McMorrow – die in januari nog met zijn voltallige band een uitverkochte clubtour in Nederland deed – keert opnieuw terug naar Nederland. De organisatie van Lowlands kondigde het goede nieuws aan dat de populaire Ier is toegevoegd aan de line-up van dit driedaagse muziekfestival, nu maakt ook de Melkweg bekend dat McMorrow met band op 29 juni een concert in de Rabozaal van het hoofdstedelijk podium zal geven.

McMorrow realiseert zich dat vanwege het reeds uitverkochte Lowlands Festival, veel van zijn fans hem niet zouden kunnen zien. Omdat hij het erg belangrijk vindt dat iedereen van zijn trouwe en enthousiaste achterban de kans moet krijgen zijn concerten te kunnen bijwonen, heeft hij aangegeven een extra concert te willen in gelasten. Hij is dan ook erg verheugd deze aanvullende show in De Melkweg te kunnen doen. Klik hier om kaartje te kopen.