DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

The Me in You nieuw bij Double Vee Concerts

24-02-2012

De nieuwe Belgische formatie The Me In You brengt deze week hun debuut "Forgotten Clothes" uit. Het album is nu te beluisteren op de luisterpaal van 3voor12. In België wordt de cd goed ontvangen, en ook muziekblad OOR is al erg positief. Humo schrijft over de band: 'Forgotten Clothes' kreunt namelijk onder een overdosis tristesse, en bedient zich hier en daar van trucs die we al een paar keer eerder.
The Me In You is vanaf nu te boeken bij Double Vee Concerts. Check bij Jacco.