DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Josh Rouse komt naar Nederland

01-03-2012

De Amerikaanse singer-songwriter, nu woonachtig in Spanje, komt dit voorjaar naar de Nederlandse clubs. Vorig jaar bracht Josh nog zijn nieuwe plaat "Josh Rouse and the long vacations" uit, nu komt hij naar Nederland om zijn nieuwe songs ten gehore te brengen. Twee solo shows worden gegeven in Tivoli en de Oosterpoort. De voltallige band zal hem bij staan in People's Place in Amsterdam.