DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Guus Meeuwis het sterkste Cultuurmerk van 2012

13-03-2012

Guus Meeuwis heeft de sterkste reputatie in de cultuursector. Onder alle geledingen van de bevolking is Meeuwis erg geliefd. Op nummer twee staat André van Duin en de nummer drie is Marco Borsato. Twee jaar geleden bezette Meeuwis nog de zevende plaats.

Dit is de uitkomst van een tweejaarlijks merkenonderzoek uitgevoerd door Hendrik Beerda Brand Consultancy onder 3000 Nederlanders.

Na 18 jaar als artiest omarmt de hele bevolking Guus Meeuwis nu. Marco Borsato is onder vrouwen het populairst. Vanaf 2006 stonden achtereenvolgens Marco Borsato, Herman Finkers en André van Duin op de eerste plaats in het tweejaarlijkse onderzoek.