DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Dead can dance 25 september live in Muziekcentrum Vredenburg

02-03-2012

Op dinsdag 25 september komt Dead Can Dance naar Muziekcentrum Vredenburg in Utrecht als onderdeel van hun aankomende wereldtournee. Deze show zal de eerste in Nederland zijn sinds hun zeer succesvolle en uitverkochte tour in 2005.

Het duo kondigt behalve de tournee ook een nieuw studioalbum aan. Het album – de opvolger van Spiritchaser uit 1996 – wordt in de lente verwacht. Lisa Gerrard en Brendan Perry zullen samen met andere muzikanten naast oud werk – al dan niet in een nieuw jasje – ook veel nieuw werk ten gehore brengen.

De kaartverkoop voor dit concert start op 10 maart. Kaarten zijn te verkrijgen via Ticketservice, Tivoli & Vredenburg.