DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

The Jezabels met hun debuut in Nederland

08-03-2012

De Australische band The Jezabels, kwam deze week met hun debuut album 'Prisoner'. Na eerder drie EP's uitgebracht te hebben was het nu tijd voor het echte werk. De plaat is ook te beluisteren op de luisterpaal van 3voor12. Ook komt de band naar Nederland toe om hun nieuwe werk te laten horen. 25 maart staat de band in Paradiso, 26 maart in  Merleyn in Nijmegen.