DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Ex-Stranglers voorman Hugh Cornwell naar Paradiso

10-04-2012

 

Op 10 mei keert Hugh Cornwell -  tot 1990 de legendarische stem van The Stranglers - terug naar Nederland voor een eenmalig concert in de Amsterdamse Poptempel. De Britse zanger en muzikant, maar ook auteur, componist en vertolker, zal dan nieuw werk en naar verluidt ook een aantal Stranglers hits ten gehore brengen. 

Nog altijd wordt Cornwell beschouwd als een van de beste liedjesschrijvers uit Engeland. Met The Stranglers kende hij immers grote successen in Europa, waaronder 10 hitalbums en een groot aantal Top 40 hits zoals “Peaches”, “Golden Brown”, “No More Heroes” en “Always The Sun”.

In 1990 besloot Cornwell echter afstand te nemen van The Stranglers, waarna hij zich volledig is gaan richten op zijn solo carrière. Dit heeft tot nu toe 9 albums opgeleverd, waarvan “Totem And Taboo” (gemixed door Steve Albini: Nirvana/PJ Harvey/Pixies) de jongste toevoeging aan zijn oeuvre is en welke gepland staat voor augustus dit jaar.

Het concert vindt plaats om 22.00 uur in de kleine zaal van Paradiso. Kaarten zijn hier te verkrijgen.