DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Go Back To The Zoo wint twee 3FM awards

13-04-2012

Go Back To The Zoo won donderdagavond de Award voor Beste Band, die ze uit handen van Timur Perlin en Ramon Verkoeijen kregen uitgereikt. De keuze voor Go Back To The Zoo werd bepaald door de luisteraars van 3FM, die hun stemmen massaal uitbrachten, waarbij de meeste stemmen naar Go Back To The Zoo gingen. Andere genomineerden waren Racoon, Moss, Blof & Di-rect.

De band ging ook naar huis met de Award voor 'Beste Artiest Rock'. Go Back To The Zoo won in 2011 ook de 3FM Awards voor 'Beste Band' en 'Beste Artiest Rock'.