DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Helge Slikker van Miss Molly & Me schrijft muziek Kauwboy

19-04-2012

 

De kinderfilm Kauwboy die eerder deze maand in première ging, won in Berlijn al twee belangrijke filmprijzen waaronder die voor beste debuut. Helge Slikker schreef alle film muziek. Ook schreef en produceerde hij de door Ricky Koole gezongen titeltrack: ‘You are the one’. Helge Slikker is ook bekend als frontman van StoryBox en zanger van Miss Molly & Me. De Film Kauwboy is in verschillende filmhuizen te bewonderen.