DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Wooden Saints in 10 platenzaken tijdens Record Store Day

20-04-2012

Wooden Saints zal exclusief op Record Store Day – 21 april – op hetzelfde tijdstip op maar liefst 10 verschillende locaties tegelijkertijd hun single “Platypus” live spelen.  Elk bandlid afzonderlijk, zal in een van de onderstaande platenzaken aanwezig zijn en op het afgesproken tijdstip hun eigen partij spelen/zingen. Alle beeld en geluid afkomstig van de 10 verschillende locaties wordt naar het centrale synchronisatiestation gestuurd en vanuit daar tot een geheel samengevoegd en teruggestuurd naar alle locaties zodat iedereen de band via monitoren/beeldschermen kan zien en horen met de complete uitvoering van het liedje als resultaat.

Deze bijzondere en unieke uitvoering is bij te wonen in Plato (Utrecht), De Jongens van Hemmens (Groningen), Velvet (Ede), Sounds (Venlo), Sounds (Delft), Platenhuis ’t Oor (Almere), North End (Haarlem), Evelyn Novacek (Hoogezand), Kroese (Nijmegen) en Velvet (Amsterdam). Ook wordt het  live gestreamd op www.woodensaints.net