DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Maia Vidal e.a. in de Vondelkerk tijdens Indiestad

03-04-2012

Op 15 mei zullen Maia Vidal, We Were Evergreen en Roken is Dodelijk optreden in de Vondelkerk in Amsterdam. Deze avond is onderdeel van het festival Indiestad. De drie bandjes zijn al eens eerder in Nederland geweest, zo speelde We Were Evergreen en Maia Vidal tijdens Eurosonic en verzorgde Roken is Dodelijk het voorprogramma van de succesvolle clubtour van Eefje de Visser. Deze drie bands op een avond is een unieke combinatie, met een franse teint. Maia Vidal met haar lieve, romantische en onbevangen liedjes, We Were Evergreen met hun vrolijke indiepop en Roken is Dodelijk met hun eigenzinnige indiefolk. Voor tickets klik hier.