DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

GOMEZ OP 19 APRIL IN NEDERLAND

04-04-2012

Op 19 april komt de Engelse indie rock band Gomez naar Nederland voor een concert in Tivoli/de Helling, Utrecht. Vorig jaar kwam de 7e langspeler “Whatever’s On Your Mind” (Full Time Hobby/Konkurrent) uit, welke een veelvoud aan goed en prettig in het gehoor liggende melodieuze en aanstekelijke popsongs bevat. Met songs als “Options”, “The Place And The People” en “Song In My Heart”, belooft hun optreden een “zomerse” beleving te worden.

Gomez’ carrière begon in de jaren ’90 en voor hun debuutalbum “Bring It On” wonnen zij in 1998 de Mercury Prize, gevolgd door de uitreiking van een NME en Q Magazine Award en een Brit Award nominatie. Hun geluid is veelzijdig en omvat een mix van alt-rock, glam, rootsrock, post-punk en (indie)pop. Voor het concert in Utrecht zijn nog kaarten beschikbaar, klik hier.