DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Luisterpaal met o.a.: M Ward, Nadeah & Justin Townes Earle

09-04-2012

Niets te doen op met pasen? De Luisterpaal van 3voor12 heeft weer het nodige nieuwe materiaal online staan. Zo het debuut van Nadeah, die afgelopen zaterdag de bovenzaal van Paradiso verblijde met haar fantastische optreden. Ook zijn de nieuwe platen van M Ward en Justin Townes Earle te beluisteren. Zin in een classic album? Luister dan naar Palomine van Bettie Serveert.