DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Nieuwe EP van The Popopopops

25-05-2012

De Franse band The Popopopops hebben vandaag hun nieuwe EP uitgebracht. Het Nederlandse publiek kan de band al kennen van hun eerder shows op Bevrijdingspop Haarlem, Parkpop en in Paradiso. De EP 'A quick remedy' zal de fans even zoet moeten houden tot 2013, dan komen ze terug met hun debuutalbum. Luister hier naar The Popopopops op Spotify.