DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Eefje de Visser schrijft muziek voor succesvol theaterstuk

30-05-2012

Gisteren ging in de Rotterdamse Schouwburg de voorstelling 'My first suicide' in premiere. Het stuk speelt zich niet af in één van de zalen, maar in de krochten en gangen, de backstage-ruimtes en de opslagplekken van de schouwburg. My first suicide wordt opgevoerd door 11 studenten van de Artez toneelacademie. Eefje de Visser componeerde alle muziek voor de voorstelling (maar speelt er overigens zelf niet in mee). Er zijn helaas geen kaarten meer beschikbaar, alle voorstellingen zijn uitverkocht.