DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Tiny Ruins met debuut album naar Nederland

01-06-2012

De uit Nieuw-Zeeland afkomstige Tiny Ruins heeft na een prachtige EP, nu ook haar eerste debuut uitgebracht in Nederland. Het album is nu te beluisteren op de luisterpaal van 3voor12, maar ook live is ze te bewonderen. Maandag 4 juni speelt zij het voorprogramma van Father John Misty in Ekko/Utrecht, kaarten kun je hier besetellen. Op 16 juni zal ze optreden tijdens het Naked Song festival in Eindhoven, ook hiervoor zijn nog kaarten beschikbaar.