DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Tori Amos voor eenmalig concert naar Rotterdam

11-06-2012

 

Tori Amos komt op maandag 1 oktober 2012 voor een exclusieve Nederlandse show naar Rotterdam. Naar aanleiding van haar nieuw te verschijnen album 'Gold Dust' geeft de populaire zangeres samen met Het Metropole Orkest een optreden in de Grote Zaal van de Doelen. De kaartverkoop start op zaterdag 16 juni 2012 om 10.00 uur via de website van de Doelen en de voorverkoopkanalen van Ticket Service Nederland

Dit jaar is het 20 jaar geleden dat Tori Amos haar debuutalbum 'Little Earthquakes' uitkwam. Dit wordt gevierd met een nieuw album getiteld 'Gold Dust', haar dertiende studioalbum dat evenals voorganger 'Night of Hunters' verschijnt op het klassieke label Deutsche Grammophon. De release staat gepland voor oktober 2012. Gold Dust bestaat uit een selectie liedjes die Tori Amos de afgelopen 20 jaar reeds uitbracht – nummers als 'Silent All These Years, 'Precious Things, 'Jackie's Strength' en 'Winter' – maar nu opnieuw opgenomen met Het Metropole Orkest

Tori Amos brak in 1994 met het album 'Under The Pink' (inclusief de hit 'Cornflake Girl') definitief door. De Amerikaanse staat bekend om haar prachtige stem en spraakmakende songteksten, en is tevens een zeer getalenteerd pianiste. Doordat Amos in haar optredens haar hele ziel en zaligheid legt, beschikt zij over een geweldige live-reputatie en reizen fans haar over de hele wereld achterna.