DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Help Miss Molly & Me een zomerhit scoren

12-06-2012

Miss Molly & Me, sinds 2011 de huisband van het tijdschrift LINDA, schrijft voor elke editie van LINDA een bij het thema van dat nummer passend liedje. Het favoriete liedje van de tijdschrift is Saint Tropez, een swingend zomernummer. LINDA gaat Miss Molly & Me helpen van dit lied een zomerhit te maken en roept heel Nederland op dit nummer voor 99 cent te downloaden op iTunes. De band is vanaf augustus ook in het theater te bewonderen, voor data kijk hier