DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Can't stop my feet nieuwe videoclip Go Back To The Zoo

13-06-2012

Go Back To The Zoo lanceerde vandaag hun videoclip voor hun nieuwe single Can't Stop My Feet. De Clip neemt je terug naar MTV's tijdperk van 'The Grind'.  Door knap knip en plak werk lijkt de band te figureren in dit hippe televisie programma. Naast een behoorlijk aantal festivals is de band dit najaar weer live te zien in de Nederlandse poppodia. Kijk hier voor de data.