DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

3FM presents: The Asteroids Galaxy Tour najaars tour 2012 3FM presents: The Asteroids Galaxy Tour najaars tour 2012

15-06-2012

In oktober komt The Asteroids Galaxy Tour naar Nederland voor 6 club shows en 1 extra festival optreden.

Het Deense The Asteroids Galaxy Tour is, zoals de naam stiekem al doet vermoeden, meer dan een simpele band. The Asteroids Galaxy Tour is een constant evoluerend en altijd bewegend muzikaal feest, gebouwd rondom Lars Iversen en Mette Lindberg. Het tweetal weigert echter als ‘duo’ door het leven te gaan en ziet zich tijdens de optredens vergezeld door een bonte groep muzikale vrienden. De opgewekte muziek die de band maakt is een soort zomerse mix van ijzersterke hooks, verslavende synths en aanstekelijke beats.

De band brak in 2008 door met hun debuut ‘Fruit’, waarop de onweerstaanbare hits ‘Around The Bend’ en ‘The Golden Age’ zijn te vinden en heeft zich door de jaren ontwikkeld van slaapkamerproject tot psychedelische bigband. Ook het dit jaar verschenen album ‘Out Of Frequency’ barst weer uit z’n voegen van de aanstekelijke popsongs, waarvan ‘Heart Attack’ het uiterst dansbare bewijs is.

3FM bombardeerde het nieuwe album dan ook volledig terecht tot ‘Album van de Week’, de single ‘Heart Attack’ tot mega hit en deze tour tot de 3FM presents The Asteroids Galaxy Tour tournee.
Dit is je kans om de band in de intieme clubs aan het werk te zien. En als kers op de taart, sluit de band het festival seizoen af tijdens Festyland in Volkel.

Hier alle tourdata:
donderdag 11 oktober Den Haag - Paard van Troje
vrijdag 12 oktober Hengelo - Metropool
Zaterdag 13 oktober Volkel - Festyland 
zondag 14 oktober Heerlen - Limburgzaal
maandag 15 oktober Utrecht - Tivoli
dinsdag 16 oktober Haarlem - Patronaat
woensdag 17 oktober Zwolle - Hedon

De kaartverkoop voor de shows is vandaag begonnen.
Klik op de naam van de zaal om direct een kaartje te kopen.