DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

tindersticks naar Nijmegen en Rotterdam

18-06-2012

De Britse band tindersticks komt in november dit jaar terug naar Nederland voor een optreden in de Nijmeegse Schouwburg en in de Doelen Rotterdam. Nog dit weekend sloot de band het singer-song festival Naked Song succesvol af. Eerder dit jaar kwam tindersticks met hun nieuwe abum 'The Something Rain' wat zeer positief werd ontvangen. Kaarten gaan vanaf 22 juni in de verkoop.