DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Rachel Louise lanceert vandaag haar nieuwe single

22-06-2012

De Utrechtse singer-songwriter Rachèl Louise brengt vandaag haar nieuwe single "Take your place" uit. De single is de eerste song van haar debuutplaat die op 4 oktober zal uitkomen. Eerder werd Rachèl Louise benoemd tot 3FM's Serious Talent en heeft ze al talloze liefhebbers weten te bereiken met haar stem, pianospel en teksten. Met vele optredens en voorprogramma's (o.a. James Morrison, Brooke Fraser en Jon Allen) als gevolg, is zij weer aan zet met het uitbrengen van haar debuutalbum genaamd "Be Your Own Cheerleader". Op 3 oktober vindt de albumpresentatie plaats in Bitterzoet Amsterdam, kaartjes kun je hier kopen.