DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

WAARSCHUWING: DEAD CAN DANCE TICKETS

29-08-2012

Via internet worden kaarten aangeboden voor astronomische bedragen.
Deze aanbieders zijn door ons zeker niet geautoriseerd:
Ticketshop online,
Ticketsmarkt,
Viagogo.

Noch de organisatoren van dit concert, noch de band ,hebben iets van doen met dit soort malafide praktijken.
Er wordt gemeld dat het een concert in Tivoli te Utrecht zou betreffen, waarbij de prijzen kunnen oplopen tot 299 euro.
Wij zijn van mening dat het absoluut niet-geautoriseerde en incorrecte aanbiedingen betreft tegen woekerprijzen.

Er zijn geen kaarten meer te koop voor deze show, want het is helemaal uitverkocht (al maanden).
Het concert wordt gehouden i.s.m. Tivoli en Muziek Centrum Vredenburg in Muziek Centrum Vredenburgte Leidsche Rijn (De Rode Doos).
Dit concert was in no time uitverkocht en de kaartjes werden verkocht door MCV, Tivoli en TSN voor 49 euro (excl. service kosten).
Vooreerst zijn wij echter tot onze spijt juridisch nog niet in staat tegen dit soort praktijken op te treden omdat hiervoor een wettelijke basis ontbreekt. Wel kunnen wij u waarschuwen hier geen kaarten te kopen.

Als bekend ligt er een wetsontwerp (van SP en CDA) ter goedkeuring bij de 1e Kamer. Het is te hopen dat de verkiezingsuitslag van 12 september a.s. zodanig is dat dit voorstel alsnog wet kan worden.

Indien onze informatie klopt, dan is er sprake in 2013 van nieuwe concerten met Dead Can Dance. Wij houden U op de hoogte via onze website.