DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Miss Molly & Me met nieuwe single

01-10-2013

Het Nederlandse duo Miss Molly & Me komt met een nieuwe single 'For Live'. Bij een nieuwe single hoort natuurlijk ook een nieuwe videoclip. De nieuwe single is een aanloop naar het tweede album 'Travelers' welke op 11 november wordt gepresenteerd in Paradiso. Kaarten voor de show kan je hier aanschaffen.