DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

JAMES VINCENT MCMORROW IN FEBRUARI NAAR NEDERLAND

15-10-2013

Eerder deze maand werd al bekend gemaakt dat de Ierse singer-songwriter James Vincent McMorrow op 13 januari 2014 zijn nieuwe album ‘Post Tropical’ uitbrengt en dat hij daarvan op 24 november a.s. een voorproefje geeft tijdens het Songbird Festival in Rotterdam. Vandaag maakt McMorrow bekent dat hij in februari naar Nederland komt voor een aantal shows die onderdeel zijn van zijn Europese tournee ter promotie van zijn nieuwe album.

Het tourschema ziet er als volgt uit:
09 februari: Groningen, Stadsschouwburg
10 februari: Nijmegen, Stadsschouwburg
11 februari: Amsterdam, Concertgebouw

2011 was het jaar van de doorbraak voor McMorrow. 'Early in the Morning' werd overal laaiend enthousiast ontvangen. Het album stond op 1 in de charts, werd platina en viel veelvuldig in de prijzen. In 2012, tijdens Eurosonic/Noorderslag nam McMorrow de European Border Breakers Award in ontvangst, een belangrijke prijs ter erkenning en aanmoediging van nieuw talent binnen de Europese popmuziek. In Nederland volgden o.a. een uitverkochte clubtour, een extra en uitverkochte show in de Melkweg en optredens op Lowlands en Into The Great Wide Open.  

‘Post Tropical’ is de opvolger van het zeer succesvolle debuut ‘Early in the Morning’ uit 2011. Niet ver van de Mexicaanse grens kwam het album op een peacannoten boerderij tot stand. Hoewel het onmiskenbare “McMorrow-geluid” nog altijd nadrukkelijk aanwezig is, is de zanger en liedjesschrijver uit Dublin ook de uitdaging aangegaan om nieuwe muzikale paden te bewandelen. De 'Post Tropical' trailer is via deze link te bekijken. De eerste single afkomstig van ‘Post Tropical’ is ‘Cavalier’, de bijbehorende videoclip komt binnenkort uit.

De kaartverkoop van deze concerten start op zaterdag 19 oktober om 10:00 uur. Kaarten kunnen worden besteld via de websites van de zalen. De organisatie waarschuwt om geen kaarten via andere kanalen te kopen, aangezien het risico op aanschaf van ongeldige kaarten hierbij groot is.

Verdere informatie over James Vincent McMorrow is te vinden op http://www.jamesvmcmorrow.com.