DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Keaton Henson naar de Geertekerk in Utrecht

03-10-2013

Op donderdag 7 november 2013 geeft Keaton Henson een intiem akoestisch concert op een unieke locatie in de binnenstad van Utrecht: de Geertekerk. Voor dit concert zijn allen zitplaatsen verkrijgbaar.
De kaartverkoop begint aanstaande zaterdag om 10:00 uur. Klik hier om kaarten te bestellen.
De Geertekerk is een historische kerk die in de 13de eeuw werd gebouwd.
De intieme en historische sfeer van de kerk past perfect bij de breekbare songs van Keaton Henson.
Zorg ervoor dat je dit memorabele optreden niet gaat missen!