DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Jubileumalbum voor tindersticks

08-10-2013

De Britse band tindersticks komt deze week met hun nieuwe album 'Across Six Leap Years', welke nu al te beluisteren is op de luisterpaal van 3voor12. Eerder schreef 3voor12 over de nieuwe plaat:

Het nieuwe album Across Six Leap Years van Tindersticks is een speciale plaat. Ter ere van het 21-jarige jubileum heeft de band oude nummers, die nooit zijn uitgegeven, opnieuw opgenomen in de prestigieuze Abbey Road studio. De muziek is het beste te omschrijven als filmisch met een vleugje Nick Cave. Het jubileum vieren ze onder meer met een optreden in het concertgebouw in Amsterdam op 29 oktober. 3voor12 sprak met de charmante frontman Stuart Staples: “Met een Greatest Hits album zeg je eigenlijk dat je als band dood bent.” Het album is nu, een week voor release, te beluisteren op onze luisterpaal.

29 oktober speelt tindersticks in een uitverkocht Concertgebouw in Amsterdam.