DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

TORI AMOS OP 29 MEI TE ZIEN IN CONCERTGEBOUW AMSTERDAM

25-11-2013

Op 29 mei komt de Amerikaanse singer-songwriter en pianiste Tori Amos naar Nederland voor een concert in het Amsterdamse Concertgebouw. De kaartverkoop van deze show start op zaterdag 30 november om 10:00 uur.

Amos debuteerde in 1992 met het album 'Little Earthquakes'. Vanaf het begin viel ze op vanwege haar volstrekt unieke geluid, haar bijzondere pianospel en poëtische teksten. Gedurende haar carrière schuwt Amos de uitdaging om te experimenteren met verschillende muziekstijlen niet. Baroc, elektronisch en klassiek georiënteerde albums wisselen elkaar af. Desondanks weet Amos altijd haar muzikale integriteit te bewaren en haar kenmerkende geluid vast te houden.

In haar teksten heeft Amos het vermogen om op indrukwekkende wijze de realiteit van het leven te beschrijven en te uiten. Meestal refereert ze naar haar eigen ervaringen, die afwisselend mooi en positief zijn, maar ook donker en schrijnend. Met de manier waarop ze dat doet, weet ze diepe indruk achter te laten bij haar luisteraars.

Haar meest recente album, getiteld Gold Dust, verscheen vorig jaar. In totaal zijn er 12 studioplaten uitgebracht, die stuk voor stuk als ware kunstwerken kunnen worden beschouwd. Hierin speelt Amos ook met  symbolen als dood, verlies en overspel, met historische gebeurtenissen zoals "9/11", en met perspectieven vanuit het feminisme en de onafhankelijkheid.

In oktober 2012 was Amos voor het laatst te zien in Nederland. Ter gelegenheid van Gold Dust presenteerde zij het concert, dat overigens heel snel uitverkocht, in De Doelen in samenwerking met het Metropole Orkest.