DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Tori Amos geeft maandag 26 mei extra concert in Rotterdam

09-12-2013

Vorige week werd aangekondigd dat de Amerikaanse singer-songwriter en pianiste Tori Amos naar Nederland komt voor een concert in het Amsterdamse Concertgebouw. Deze show, die op 29 mei plaatsvindt, was binnen een dag uitverkocht. Vanwege de enorme belangstelling en de aanhoudende vraag naar kaarten, is besloten om een extra concert toe te voegen aan haar tournee. Op 26 mei zal Amos een additionele show geven in De Doelen te Rotterdam. De kaartverkoop start op zaterdag 14 december om 10:00 uur via de website van Ticketmaster.

In oktober 2012 was Amos voor het laatst in Nederland. Ook toen was zij te zien in een uitverkocht De Doelen, dit ter gelegenheid van haar destijds verschenen album Gold Dust, dat zij in samenwerking met het Metropole Orkest uitvoerde.

Amos debuteerde in 1992 met het album 'Little Earthquakes'. Vanaf het begin viel ze op vanwege haar volstrekt unieke geluid, haar bijzondere pianospel en poëtische teksten. Gedurende haar carrière schuwt Amos de uitdaging om te experimenteren met verschillende muziekstijlen niet. Baroc, elektronisch en klassiek georiënteerde albums wisselen elkaar af. Desondanks weet Amos altijd haar muzikale integriteit te bewaren en haar kenmerkende geluid vast te houden.

Inmiddels heeft zij in totaal 13 albums uitgebracht, die door critici stuk voor stuk als ware kunstwerken worden beschouwd. In de aankomende lente komt Amos uit met haar 14e studio-album, getiteld 'Unrepentant Geraldines', dat op Mercury Classic verschijnt.

Meer informatie over Tori Amos is te vinden op www.toriamos.com.

De organisatie waarschuwt om geen kaarten via andere kanalen anders dan via de website van Ticketmaster te kopen, aangezien het risico op aanschaf van ongeldige kaarten groot is.