DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

The Lumineers naar Lowlands

01-02-2013

Op 26 februari speelt de band voor het eerst in Nederland in een uitverkocht Paradiso.
Vandaag werd bekend dat je nog een kans krijgt om de band live aan het werk te zien, want The Lumineers zijn bevestigd voor het Lowlands festival.
Op 2 februari om 11:00 uur begint de voorverkoop voor Lowlands. Zie hier.
De band speelde afgelopen week in Amerika bij Saturday Night Live. Klik hier om het te bekijken.