DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Woodkid bevestigd voor Motel Mozaïque

13-02-2013

De Franse Multi-instrumentalist Woodkid is vandaag bevestigd voor Motel Mozaïque. Nadat de Fransman op 18 Maart zijn debuutalbum uitbrengt, zal hij op zaterdag 6 april het festival afsluiten in de Rotterdamse Schouwburg. Naast Woodkid, zijn ook: Matthew E. White, Young Dreams & Jah Wobble bevestigd voor het kunsten festival in Rotterdam. Kaarten voor dit festival zijn hier te koop.