DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Emmylou Harris voor twee shows naar Nederland

14-02-2013

 

Dit voorjaar komt de twaalfvoudig Grammy-winnares Emmylou Harris voor twee concerten naar Nederland. De Amerikaanse Harris is al sinds de jaren zestig actief in de muziekwereld en werkte samen met onder anderen Bob Dylan, Neil Young, Elvis Costello en Dolly Parton.

Voor het album Old Yellow Moon, dat in februari dit jaar uitkomt, heeft zij de krachten gebundeld met country singer-songwriter Rodney Crowell. Crowell was drie jaar gitarist en zanger in Harris’ begeleidingsband The Hot Band. Een aantal van zijn nummers is gecoverd door grote namen als Johnny Cash, Jerry Reed, Waylon Jennings en Emmylou Harris. Het album bestaat uit liedjes van Crowell, maar ook uit interpretaties van liedjes van (o.a.) Hank DeVito, Roger Miller en Allen Reynolds.

Emmylou Harris staat op 18 mei in Utrecht Vredenburg Leidsche Rijn, 19 Mei in de Ooserpoort Groningen. Kaarten zijn vanaf zaterdag 16 februari om 10.00u te koop.