DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Royal Republic concerten afgelast

18-02-2013

Helaas zijn zojuist de twee optredens in Amsterdam Melkweg en Eindhoven Effenaar van Royal Republic afgelast. Tot grote spijt van de band, heeft de band de tour af moeten zeggen wegens gezondheidsproblemen. Kaartkopers zullen op de hoogte worden gehouden van een eventueel nieuwe tour. Lees hier het officiele statement van de band.