DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Nieuwe engelstalige album Lucky Fonz III verschijnt 15 maart

19-02-2013

In de afgelopen jaren is Lucky Fonz III, alias Otto Wichers, zowel in binnen- als buitenland uitgegroeid tot één van Nederland’s bekendste en meest gewaardeerde songwriters en live-acts. Met het succes van zijn eerste nederlandstalige plaat, ‘Hoe je Honing Maakt’ (2010, Top Notch) en de top-10 hit ‘Ik heb een meisje’ bereikte hij een breed en gevarieerd publiek in Nederland. Zijn vierde Engelstalige album, 'All Of Amsterdam', komt 15 maart uit.

Het album is een echte singersongwriterplaat geworden, zo vertelt Lucky aan 3voor12 : “Het is heel akoestisch en compromisloos, heel confronterend: mijn stem en mijn gitaar en de waarheid. Een album over grote thema's als seks en dood. En Amsterdam!”

Over de nieuwe muzikale richting van ‘All of Amsterdam’ zegt Lucky: "Het is zowel een terugkeer naar mijn wortels als engelstalige troubadour als een volgende stap erin. Ik wilde een album maken dat de intimiteit en precisie van mijn solo live-shows benaderde. En dan het liefst zo intens mogelijk, dat het klinkt alsof iemand je ’s nachts in bed een geheim toefluistert. Het resultaat is een soort puur distillaat van tekst en melodie; weinig franje, maar des te meer schoonheid."

Het album bestaat uit 14 nieuwe songs, alles vrijwel geheel live ingespeeld door Lucky in op piano en gitaar. De produktie lag in de vertrouwde handen van Ro Halfhide en Lucky zelf, net als bij het titelloze debuutalbum, Life is Short en Hoe Je Honing Maakt.

Een bijzonder album verdient bijzonder artwork. Daarom heeft kunstenaar Jan Rothuizen een serie van 17 nieuwe tekeningen gemaakt op basis van de teksten en de muziek. Het album zal daarom exclusief vekrijgbaar zijn in boekvorm: inclusief alle teksten, tekeningen en de cd zelf. Dit speciale product is al te pre-orderen via Bol.com! De digitale download zal binnenkort verkrijgbaar zijn via iTunes en het album zal ook te streamen zijn via o.a. Spotify.

In zijn persoonlijke statement vertelt Otto over de weg naar 'All Of Amsterdam'. Hij klinkt tevreden: "Of ik in mijn intenties ben geslaagd is niet aan mij om te bepalen. Ik kan alleen zeggen dat ik trots ben op het resultaat, en dat de songs zich aan mij al hebben bewezen. Maar wat ik er verder van vind is irrelevant. In de grotten van Lascaux zoekt niemand naar de handtekening van de schilder." Lees het volledig statement op www.LuckyFonzIII.com