DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Orlando's debuut album op de luisterpaal

25-02-2013

Een voorproefje van het debuut van Orlando is vanaf vandaag te beluisteren op de luisterpaal van 3voor12. 'The Early Warning Company' is vanaf 8 maart te verkrijgen in de winkels. 7 maart presenteert de band hun album in Paradiso te Amsterdam, tickets kan je hier bestellen. Na de albumpresentatie trekt Orlando verder het land in. Zo staan ze 9 maart op Bruis at the Docks in Maastricht, 17 maart in Rotown, 4 april in het Patronaat, 11 april in de Spieghel te Groningen, 12 april in W2 en op 25 april sluit de band de tour af in Tivoli