DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Mozes And The Firstborn komt met debuutalbum op 3 maart

26-02-2013

Aanstaande zaterdag komt het debuutalbum van de Eindhovense garagerockers Mozes And The Firstborn uit en presenteert de band het album in een uitverkochte Effenaar. Eerder dit jaar maakte de band bekend, getekend te hebben bij TopNotch. Nieuwsgierig hoe dit klinkt? Het album is nu al te beluisteren op de Luisterpaal van 3voor12. Na de albumpresentatie heeft de band al een aantal festival optredens gepland en volgt er een clubtour. kijk hier voor alle data.